Cooking Friends гостува на списание “Моето бебе и аз”

Home  >>  Uncategorized  >>  Cooking Friends гостува на списание “Моето бебе и аз”

Cooking Friends гостува на списание “Моето бебе и аз”

 

Майчинството е един безкрайно вълнуващ, емоционален и щастлив период в живота на жената. Време, в което да забавиш обичайните забързани обороти, да се настройш на друга по-спокойна честота, да се фокусираш върху СМИСЪЛА на всичко- твоето дете, да му се посветиш, но и да обърнеш поглед към собствените си интереси и желания.

Точно по време на този прекрасен период, в който дъщеря ми израства пред очите ми, а аз съм си у дома и търся своя начин да разнообразя обичайното си ежедневие, се породи идеята за Cooking Friends. Идея, възникнала по време на  приятелски разговор и реализирана, за да носи радост, трепет и удовлетворение. Така създадохме блога-група приятели, водени от желанието да готвят, снимат, споделят вкусна храна и хубави емоции. Благодаря на Деси, Милослав, Пламен, Миро и Светлето за желанието, усилията и старанието, с което се включиха в това вълнуващо начинание.:)

И когато получих любезната покана на г-жа Янка Петкова да гостувам в кулинарната рубрика на списание “Моето бебе и аз” приех идеята много присърце и с  оргомно желание. Първо, защото съм майка и следя такива тематични издания с интерес и второ, защото е истинска привилегия да участваш с твоя рецепта в списание, на което си фен. Благодаря ви за приятното преживяване! 🙂 За мен е истинско удоволствие да разкажа повече на вашите читатели за блога по време на майчинство, за кулинарните ми интереси и за участието на дъщеря ми в кухнята.

3Рецептата, която споделих на страниците на това чудесно списание е есенна и много сладка-Тиквен тарт. Основата му е от хрупкаво маслено тесто, покрито с нежен тиквен крем и с коричка от орехи. Ухае изкусително на масло, канела и анасон. Един великолепен есенен десерт!

73

Съдържанието на ноемврийския брой на списание “Моето бебе и аз” може да прегледате тук.

Списанието ще откриете в търговската мрежа.

Да ви е сладко и приятно четене!

АКО НАШИТЕ РЕЦЕПТИ СА ВИ ИНТЕРЕСНИ И ЖЕЛАЕТЕ ДА ДЪРЖИТЕ СТРАНИЧКАТА ПОД ОКО:), МОЖЕ ДА НИ ХАРЕСАТЕ ВЪВ FACEBOOK ТУК!

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Translate »