COOKINGFRIENDS гостува на в.ВСИЧКО ЗА СЕМЕЙСТВОТО

Home  >>  Uncategorized  >>  COOKINGFRIENDS гостува на в.ВСИЧКО ЗА СЕМЕЙСТВОТО

COOKINGFRIENDS гостува на в.ВСИЧКО ЗА СЕМЕЙСТВОТО

 

Изключително съм развълнувана. 🙂 Очаквам това събите близо десетина дни и ми беше мнооого трудно да го пазя в тайна от вас.  Но вече е факт и нямам търпение да ви разкажа. Щастлива съм  да ви споделя, че  аз и страничката ми гостуваме на един чудесен вестник-Всичко за семейството.

Вече държа вестника в ръцете си. Вярно с грип у дома, но радостта ми е не е по-малка.  Любопитна  съм да го прочета от първата до последната страничка.

Но първо искам да благодаря за любезната покана на редактора – Г-жа Пепа Йорданова. Комуникацията с нея беше истинско удоволствие,  а въпросите, които ми зададе – разнообразни и интересни. Някои от тях ме върнаха назад във времето и предизвикаха мили спомени и усмивки. 🙂

И така, добре предразположена разказах надълго и нашироко за себе си /което не ми е типично/,  за идеята и създаването на блога, за нещата, които ме вълнуват и ме карат да готвя, снимам и пиша.  Признателна съм за шанса да бъда на страниците на едно толкова позитивно издание. Вестникът може да откриете в търговската мрежа. 🙂 Приятно четене!

Рисунка: Пламен Петров

Рисунка: Пламен Петров

АКО НАШИТЕ РЕЦЕПТИ СА ВИ ИНТЕРЕСНИ И ЖЕЛАЕТЕ ДА ДЪРЖИТЕ СТРАНИЧКАТА ПОД ОКО:), МОЖЕ ДА НИ ХАРЕСАТЕ ВЪВ FACEBOOK ТУК!

print

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Translate »